Sanitaire voorzieningen

Bij het bijvullen van sanitaire producten staat u pas stil als het een keer niet op tijd is gebeurd

Kom in contact

Sanitaire voorzieningen

Een lege handdoekautomaat, de afwezigheid van toiletpapier; ze zorgen – terecht – voor ergernissen bij uw gasten en medewerkers. Om niet zelf na te hoeven gaan of alle sanitaire voorzieningen altijd goed aangevuld zijn, kunt u dit ook aan ons overlaten. Wij vullen handdoekjes, zeep en toiletpapier dagelijks bij, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Heeft u al een onderhoudscontract met een leverancier op gebied van sanitaire voorzieningen? Wij nemen het contact met deze partij graag van u over, zodat u voor al uw sanitaire schoonmaak- en onderhoudsvragen slechts één contactpersoon heeft. Dat scheelt u veel coördinatiewerk, waardoor u meer tijd heeft om u te concentreren op uw reguliere werkzaamheden.

Ruim assortiment sanitaire artikelen

Wij bieden een ruim assortiment sanitaire artikelen aan; van handdoek- en zeepdispensers en automatische luchtverfrissers tot industriële oplossingen. Wij hebben hiervoor vaste samenwerkingsverbanden en kunnen daarom scherpe prijzen bieden voor het onderhouden en bevoorraden van uw sanitaire artikelen.

Plan van aanpak

Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn op gebied van onderhoud en het bijvullen van uw sanitaire artikelen. Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een plan van aanpak en een bijbehorende planning samen. Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk om onze medewerkers die zorg dragen voor de reguliere schoonmaak ook het bijvullen van sanitaire voorzieningen op zich te laten nemen.

Op deze manier wordt het werk zo efficiënt mogelijk uitgevoerd en heeft u er zo min mogelijk omkijken naar. Onze medewerkers zijn opgeleid en gebrieft om altijd verder te kijken dan naar hun reguliere werkzaamheden alleen. Komen zij tijdens hun ronde zaken tegen die extra schoonmaak of onderhoud behoeven? Dan nemen we hierover contact met u op.

Neem contact met ons op of laat ons contact met u opnemen voor een offerte of meer informatie!

Op welk nummer kunnen we u terugbellen?

Neem contact met ons op of laat ons contact met u opnemen voor een offerte of meer informatie!

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op of laat ons contact met u opnemen voor een offerte of meer informatie!

Bedankt voor uw aanvraag!