Uw gebouw
in goede handen

We zijn professionele schoonmakers die met trots kwaliteit leveren. Uw gebouw is schoon volgens afspraak, wat er ook gebeurt.

De schoonmaak van uw gebouw in goede handen

Schoonmaakspecialisten in uw type gebouw

Een stralende, inspirerende en gezonde thuisbasis van uw organisatie en het visitekaartje voor uw klanten en bezoekers.

Lees meer

Een opgeruimde en frisse openbare ruimte in wooncomplexen, kantoren en winkelcentra zorgt voor een representatieve uitstraling van het hele gebouw.

Lees meer

Onze schoonmaakdiensten

De verzorging van uw gebouw houdt niet op bij de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Met meer dan 250 medewerkers en het nieuwste materieel in eigen beheer hebben we alle specialisaties in huis om u volledig te ontzorgen en uw panden in optimale conditie te houden.

De 3 pijlers van Maron en één punt dat
het verschil maakt

De kern van onze dienstverlening is vakmanschap. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede expertise heeft u met ons altijd een degelijke vakbekwame partner in huis. Betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn onze kernwaarden die ons hele team met trots uitdraagt.

Daarnaast hebben we nog één punt dat het verschil maakt! Bij elke klant en in elk gebouw. Dat is onze flexibiliteit. Want dankzij de solide basis zijn we in staat goed te luisteren naar uw specifieke wensen, met u mee te bewegen en proactief te handelen.

Dat maakt het verschil tussen een leverancier en een partner!

Onze klanten

Codam

Bedrijfsnaam
Naam persoon

Rochdale

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam…
Bedrijfsnaam
Naam persoon

Hoofdkantoor HEMA in Amsterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam…
Bedrijfsnaam
Naam persoon

Hoofdkantoor Fluor in Hoofddorp

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt
Een hele lange bedrijfsnaam
Naam persoon

WTC Utrecht

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt

Bij deze klanten maken we al het verschil

De toekomst in goede handen

Maron Groep staat midden in de maatschappij. Daarom besteden we veel aandacht aan onze mensen, het milieu en diversiteit.

Mensen

Schoonmaken zit ons in het bloed, al meer dan veertig jaar. Het is een vak waar je trots op kan zijn en daarom selecteren we onze medewerkers met zorg. We geven hun de juiste opleiding, begeleiding, coaching en aandacht. We sluiten niemand uit en geven iedereen een kans op persoonlijke ontwikkeling met ons leertraject.

Maatschappij (MVO)

In onze organisatie werken mensen met een grote diversiteit aan achtergronden. Ze verrijken het team met hun persoonlijke ervaringen en grote inzet. Ruim 10% van onze werknemers zijn instromers met een afstand tot de arbeidsmarkt of jongeren die we enthousiast hebben gemaakt voor het schoonmaakvak.

Milieu

Nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied volgen we op de voet en combineren we met ons traditionele vakmanschap. Of dat nu gaat om duurzamere schoonmaakmiddelen, ergonomische werkmethodes of de veranderende eisen aan hygiëne. We maken voor elk contract een duurzaamheidsplan dat gebaseerd is op ons Duurzaamheidsbeleid.

Graag maken wij voor u het verschil.