Dieptereiniging

Ook de niet zichtbare plekken verdienen het om regelmatig schoongemaakt te worden

Kom in contact

Dieptereiniging

Hoewel uw grootkeuken of sanitair met (grote) regelmaat wordt schoongemaakt, is dit geen garantie dat hij altijd voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen die op dit gebied gesteld worden. Om dat te doen, is het noodzakelijk dat uw professionele keuken of sanitair periodiek aan een dieptereiniging wordt onderworpen. Juist op deze locaties verzamelen vuil en bacteriën zich op diverse niet-zichtbare plekken en juist hier is een écht schone omgeving van groot belang.

Een dieptereiniging is een zeer grondige schoonmaak, waarbij we vaste elementen; zoals keukenonderdelen, wastafels en toiletten ontmantelen om ook hierachter en -onder schoon te kunnen maken. Ook kunnen we op deze manier deze onderdelen zelf intensief reinigingen of zo nodig vervangen. Wij werken conform de wet- en regelgeving ten aanzien van hygiëne, voedselveiligheid (HACCP) en brandveiligheid.

Grootkeukens

Vet, vuil, bacteriën en stof zetten zich niet alleen af op de meest zichtbare plaatsen. Ze bevinden zich ook in, onder en achter de apparatuur in uw grootkeuken. Daarom is het van belang om deze plekken regelmatig aan een dieptereiniging te onderwerpen. Alleen zo houdt u uw grootkeuken hygiënisch schoon. Over het algemeen adviseren wij voor grootkeukens en sanitair eenmaal per jaar een grondige dieptereiniging.

Bij een dieptereiniging worden alle onderdelen van uw grootkeuken losgehaald en afzonderlijk gereinigd. Kitnaden rondom friteuses, bakplaten en fornuizen worden gereinigd of opnieuw aangebracht. Hardnekkig vuil reinigen we handmatig. Hoe wij precies te werk zullen gaan, bespreken wij vooraf met u nadat we een grondige analyse hebben gemaakt en plan van aanpak hebben opgesteld.

Onderhoud sanitair

Uw sanitaire voorzieningen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. De uitstraling van deze voorzieningen is bijzonder bepalend voor een eerste indruk van uw bedrijf. Een dieptereiniging zorgt ervoor dat ze er niet alleen netjes en verzorgd uitzien, maar ook dat ze vrij zijn van ongewenste geuren en verstoppingen.

Daarnaast heeft het onderhoud van uw sanitair positieve invloed op de levensduur ervan. Bij een periodieke dieptereiniging demonteren we wastafels, kranen, urinoirs, toiletzittingen en afvoeren en reinigen we ze grondig om ze van roest, vet, urinesteen en kalkaanslag te ontdoen. Zo weet u zeker dat uw sanitaire ruimtes ook echt hygiënisch schoon zijn.

Neem contact met ons op of laat ons contact met u opnemen voor een offerte of meer informatie!

Op welk nummer kunnen we u terugbellen?

Neem contact met ons op of laat ons contact met u opnemen voor een offerte of meer informatie!

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op of laat ons contact met u opnemen voor een offerte of meer informatie!

Bedankt voor uw aanvraag!