Bouwschoonmaak

Aan een nieuw of verbouwd pand heeft u niets als het er vuil en onveilig is

Kom in contact

Bouwschoonmaak

Bouwprojecten worden vrijwel altijd opgeleverd onder hoge tijdsdruk. Dat brengt de nodige stress met zich mee. Het is dan fijn om een vaste samenwerkingspartner in te kunnen schakelen waarin u vertrouwen heeft. Wij hebben ervaren, goed opgeleide medewerkers in dienst die snel, vakkundig en veilig werken. Zij nemen desgewenst de gehele bouwschoonmaak voor u uit handen.

De bouwschoonmaak bestaat doorgaans uit twee verschillende diensten. Tijdens de bouw betreft dit het schoon en vooral ook veilig houden van het bouwterrein, zodat al uw bouwmedewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Aan het einde van het bouwproces kunnen wij een opleveringsschoonmaak uitvoeren, die ook onder onze bouwschoonmaak valt.

Een veilig bouwproces

Wij ondersteunen bouwbedrijven gedurende het bouwproces door ervoor te zorgen dat de bouwplaats opgeruimd is en de bouwketen schoon zijn. Zo waarborgen wij een veilige en prettige werkomgeving voor uw mensen in de bouw. Dat draagt bij aan zowel een sneller verloop van het bouwproces als een goede en snelle oplevering binnen de gestelde deadline.

Wij werken altijd volgens de richtlijnen en wetten die er zijn op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Niet alleen op gebied van veiligheid voor uw mensen die in de bouw werken, maar ook voor onze medewerkers die het schoonmaakwerk uitvoeren.

Opleverschoonmaak

De opleverschoonmaak is de eerste grote schoonmaak die plaatsvindt na een bouwfase of verbouwing. De opleverschoonmaak die onderdeel uitmaakt van de bouwschoonmaak omvat diverse schoonmaakwerkzaamheden. We verwijderen allerlei achtergebleven bouwproducten; zoals bouwstof, verpakkings- en beschermingsmateriaal, cementsluier en lijmresten.

Een van de kenmerken van de opleveringsschoonmaak is dat hij vaak onder behoorlijke tijdsdruk georganiseerd dient te worden. Onze medewerkers hebben hier veel ervaring mee en zijn erg flexibel; zij zorgen ervoor dat uw deadline wordt gehaald.

Neem contact met ons op of laat ons contact met u opnemen voor een offerte of meer informatie!

Op welk nummer kunnen we u terugbellen?

Neem contact met ons op of laat ons contact met u opnemen voor een offerte of meer informatie!

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op of laat ons contact met u opnemen voor een offerte of meer informatie!

Bedankt voor uw aanvraag!